نام دوره:شیرینی پز درجه 2
انواع شیرینی خشک ،تر و بدون فر
انواع کیک و کیک تولد
نام دوره:تهیه دسرهای ژله ای و تزیینات آن
انواع ژله های:
تزریقی
رولی
ویترینی
چرخشی
سوپرایز
نام دوره: آشپزی درجه 1
کد استاندارد مهارتی و آموزشی: 3/1/32/31-5
1- شرایط و معیارهای پذیرش کارآموز:
حداقل شرایط جسمانی: سلامت کامل جسمانی و روانی
حداقل مدرک تحصیلی: پایان دوره راهنمایی
جنسیت:زن
2- مهارت و دانش پیش نیاز: آشپز درجه 2
3- مدت دوره: 112 ساعت
4- محتوای دوره: اصول نگهداری مواد غذایی-انواع غذاهای گوشتی و دسر و نان
5- دوره های آموزشی مرتبط و یا هم خانواده: آشپزی سنتی- آشپزی درجه 2-آشپزی مخصوص روز-آشپزی هتل-طباخ آبزیان
6- مدرک اعطایی: گواهینامه آشپزی درجه 1
7- مسیر ارتقاء و تکمیل مهارت: ------------
8- چشم اندازهای شغلی دوره: به عنوان آشپزماهر می تواند برای خود اشتغتل زایی کند
9- چشم اندازهای استخدامی دوره: به عنوان آشپز می تواند در موسسات دولتی مشغول کار می شود
نام دوره: شیرینی درجه 1
کد استاندارد مهارتی و آموزشی: 4/1/65/76-7
1- شرایط و معیارهای پذیرش کارآموز:
حداقل شرایط جسمانی: سلامت کامل جسمانی و روانی
حداقل مدرک تحصیلی: پایان دوره راهنمایی
جنسیت:زن
2- مهارت و دانش پیش نیاز: شیرینی درجه 2
3- مدت دوره: 118 ساعت
4- محتوای دوره: توانایی اندازه گیری و نگهداری مواد اولیه شیرینی –پخت شیرینی هایو دسر ها
5- دوره های آموزشی مرتبط و یا هم خانواده: شیرینی های بدون فر- شیرینی های فر –کیک ساز و تر ساز
6- مدرک اعطایی: گواهینامه شیرینی درجه1
7- مسیر ارتقاء و تکمیل مهارت:
8- چشم اندازهای شغلی دوره: ایجاد کسب و کار در زمینه قنادی
9- چشم اندازهای استخدامی دوره: به عنوان کارگر ماهر در قنادی

