Menu
دوشنبه, 07 مهر,1399

معرفی کارگاه صنایع غذایی

معرفی کارگاه آشپزی

نام  دوره:شیرینی پز درجه 2

انواع شیرینی خشک ،تر و بدون فر

انواع کیک و کیک تولد

 

نام دوره:تهیه دسرهای ژله ای و تزیینات آن

انواع ژله های:

تزریقی 

رولی

ویترینی

چرخشی

سوپرایز

نام دوره: آشپزی درجه 1

کد استاندارد مهارتی و آموزشی: 3/1/32/31-5

1-     شرایط و معیارهای پذیرش کارآموز:

حداقل شرایط جسمانی: سلامت کامل جسمانی و روانی

حداقل مدرک تحصیلی: پایان دوره راهنمایی

جنسیت:زن

2-    مهارت و دانش پیش نیاز: آشپز درجه 2

3-    مدت دوره: 112 ساعت

4-    محتوای دوره: اصول نگهداری مواد غذایی-انواع غذاهای گوشتی و دسر و نان

5-    دوره های آموزشی مرتبط و یا هم خانواده:  آشپزی سنتی- آشپزی درجه 2-آشپزی مخصوص روز-آشپزی هتل-طباخ آبزیان

6-    مدرک اعطایی:  گواهینامه آشپزی درجه 1

7-    مسیر ارتقاء و تکمیل مهارت: ------------

8-    چشم اندازهای شغلی دوره: به عنوان آشپزماهر می تواند برای خود اشتغتل زایی کند

9-    چشم اندازهای استخدامی دوره: به عنوان آشپز می تواند در موسسات دولتی مشغول کار می شود

 

نام دوره: شیرینی درجه 1

کد استاندارد مهارتی و آموزشی: 4/1/65/76-7

1-     شرایط و معیارهای پذیرش کارآموز:

حداقل شرایط جسمانی: سلامت کامل جسمانی و روانی

حداقل مدرک تحصیلی: پایان دوره راهنمایی

جنسیت:زن

2-    مهارت و دانش پیش نیاز: شیرینی درجه 2

3-    مدت دوره: 118 ساعت

4-    محتوای دوره: توانایی اندازه گیری و نگهداری مواد اولیه شیرینی پخت شیرینی هایو دسر ها

5-    دوره های آموزشی مرتبط و یا هم خانواده:  شیرینی های بدون فر- شیرینی های فر کیک ساز و تر ساز

6-    مدرک اعطایی:  گواهینامه شیرینی درجه1

7-    مسیر ارتقاء و تکمیل مهارت:

8-    چشم اندازهای شغلی دوره: ایجاد کسب و کار در زمینه قنادی

9-    چشم اندازهای استخدامی دوره: به عنوان کارگر ماهر در قنادی

 

 

دی ان ان